SAXOFOON REPARATIES, ONDERHOUD EN SCHADEHERSTEL !

Welkom op de site van het Aerofoon Atelier V.O.F / de Saxofoonboerderij.
Wij zijn Nathan Frank Baan en Ruerdtsje (Ruth) Ellens, al ruim 25 jaar vol passie en overgave reparateurs. Voorheen repareerden wij alle blaasinstrumenten maar vanaf 2015 hebben wij er voor gekozen om ons toe te leggen op onze grote liefde, de Saxofoon. Dit doen wij in overleg met u graag op afspraak ! Sinds 2018 verzorgen wij als extra service ook weer het onderhoud van Bb/A klarinetten en dwarsfluiten.
Ons atelier, met internationale allure en klanten uit heel Europa, is sinds 1999 gesitueerd in een idyllisch boerderijtje in het Friese Skûlenboarch en kreeg al gauw de bijnaam "de Saxofoonboerderij".
Sinds enkele jaren houden wij ons tevens bezig met kortdurende verschillende muzikale activiteiten in binnen en buitenland. Wij zijn echter overwegend aan het werk in ons atelier in Fryslân.
Wij hopen u graag weer te mogen ontmoeten in onze vestiging op Skûlenboarch ! Contact liefst via de email op topklank@gmail.com

Corona / Covid-19 maatregelen:

* Vanaf 6 mei 2020 zijn wij (uitsluitend op afspraak) weer geopend voor reparaties.
* In onze kleine ontvangstruimte is slechts ruimte voor niet meer dan 1 klant tegelijk.
* Onze ontvangstruimte is voorzien van een bijna geheel gesloten kunststof afscheidingswand.
* Ontsmettingsmiddel voor de handen is aanwezig.
* Een speciaal doorgeefluik is aanwezig om instrumenten te overhandigen.
* Uittesten van mondstukken, rieten en andere accessoires is niet meer mogelijk.
* Aankoop en afhalen van accessoires kan nog wel.
* Gebruik maken van onze muziekruimte en ons toilet is helaas niet meer mogelijk.

Door de uitbraak van het coronavirus zal het langer duren voordat reparaties klaar zijn. Dit omdat wij instrumenten voor en na reparatie uit veiligheid 3 dagen ongemoeid laten ten einde mogelijke besmetting van beide zijden te voorkomen.

Aerofoon Atelier V.O.F - de Saxofoonboerderij              Skûlenboargerwei 15, ´ Skûlenboarch ´  NL-9261 XB  Eastermar (Frl) Holland
Tel *31 (0)512 471231 - topklank@gmail.com  <<<<